Преклопен машина


SUNNY COMPUTER INT'L CORP. специјализирана за производство, снабдување и извоз Преклопен машина, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Преклопен Машини - SC-115-35 SC-115-35 : Преклопен Машини
  Кометал- 115 Ултразвучно Етикета за сечење и Центар склопување машина

  склопување Тип на
  1. Прав Исечете
  2. Центар FOLD & Книга пати

  Карактеристики
  1. Мека и добро запечатени Еџ, забрана за пушење
  2. Лесно Замени машина, лесно ракување
  3. Прецизност фино подесување на машина, Не текот Вчитување на ултразвук систем
  4. Долг живот на ултразвучната машина

  сечење Тип на
  Ултразвучно сечење
  Ултразвучно систем: 35KHz
  воздушен притисок: 3 килограми / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1900 VA
  Нето тежина: 300 кг
  димензија: 1200 (L) x 1480 (Ш) x 1420 (H) mm
  Етикета Должина: 1~ 10000 mm
  Етикета Ширина: 8~ 80 mm
  операција брзина: 0~ 200 Компјутери / мин.

  35KHz високи перформанси ултразвучни етикета сечење и преклопен машина, Саладин серво мотор контрола, потроши етикетата може да биде отсечен.
 • Автоматско склопување Машини - SP-210 SP-210 : Автоматско склопување Машини
  СП- 210 Сечење и склопување Машина за пациентот етикетата и печатени етикета

  сечење Тип на
  1. Жешка печат Отрежи
  2. Жешка Отрежи
  3. Студената Отрежи

  Карактеристики
  1. Висок ефикасноста на производството, Зачувај инвестициони трошоци
  2. Е лесно мигрирањето кон секоја функција, лесно ракување
  3. Специјални склопување Спецификација
  4. Повеќе функции, една машина може да ги задоволи сите ваши Побарувачката

  Етикета Должина: 7~ 160 mm
  Етикета Ширина: 8~ 75 (85*) mm
  операција брзина: 0~ 200 Компјутери / мин.
  воздушен притисок: 3 килограми / см *2 
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 2600 VA
  Нето тежина: 350 кг
  димензија: 1260 (L) x 1400 (Ш) x 1460 (H) mm
  Забелешка: * Факултативна за СП-210S

  склопување Тип на
  1. Крајот FOLD & Ознака пати
  2. Центар FOLD & Книга пати
  3. Отвори Менхетен FOLD & Леток пати
  4. Митра пати
  5. Прав Исечете

  Мулти функција етикета сечат и пати машина, една машина може да ги исполни сите ваши топла запечатени / топла / ладна сечење функција и центар / Крај / митра / Менхетен виткање функција барања. Исто така, таг / книгата / брошура пати функции се сите достапни. Неверојатни 20мм ширина ултра мали крајот пати етикетата може да се направи, исто така, во оваа машина.Лесно ракување и лесно мигрирањето кон секој виткање функција Калап, минимум машина инвестиции со максимален награда.
 • Автоматско склопување машина - SP-210S SP-210S : Автоматско склопување машина
  Етикета сечат и пати машина со посебен дизајн за 85mm поширок етикета, сите други функција се исти како и на СП- 210 машина.

  СП- 210 Сечење и склопување Машина за пациентот Етикета и печатени Етикета

  Етикета Должина: 7~ 160 mm
  Етикета Ширина: 8~ 85mm
  операција брзина: 0~ 200 Компјутери / мин.
  воздушен притисок: 3 килограми / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 2600 VA
  Нето тежина: 350 кг
  димензија: 1260 (L) x 1400 (Ш) x 1460 (H) mm

  склопување Тип на
  1. Крајот FOLD & Ознака пати
  2. Центар FOLD & Книга пати
  3. Отвори Менхетен FOLD & Леток пати
  4. Митра пати
  5. Прав Исечете

  сечење Тип на
  1. Жешка печат Отрежи
  2. Жешка Отрежи
  3. Студената Отрежи

  Карактеристики
  1. Повеќе функции, една машина може да ги задоволи сите ваши Побарувачката
  2. Специјални склопување Спецификација
  3. Е лесно мигрирањето кон секоја функција, лесно ракување
  4. Висок ефикасноста на производството, Зачувај инвестициони трошоци
 • Етикета склопување машина - SP-410 SP-410 : Етикета склопување машина
  СП- 410 Надолжни Етикета склопување Машина за пациентот етикетата и печатени етикета

  склопување Тип на
  1. Крајот FOLD & Ознака пати
  2. Центар FOLD & Книга пати
  3. Менхетн пати
  4. Четири страни пати (+ СП-210)
  5. Корица на книга пати (факултативно)
  6. Самоуправа- Лепливи Прилог

  сечење Тип (+ СП-210)
  1. Жешка печат Отрежи
  2. Жешка Отрежи
  3. Студената Отрежи

  Етикета Должина: 7~ 160 mm
  здипли Ширина: 10~ 75 mm
  операција брзина: 0~ 8 M/ мин.
  воздушен притисок: 3 кг / см *2  
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1200 VA
  Нето тежина: 120 кг
  димензија: 1130 (L) x 1520 (Ш) x 2000 (H) mm

  Карактеристики
  1. Мулти Функции, една машина може да ги задоволи сите ваши Побарувачката
  2. Специјални склопување Спецификација
  3. е лесно мигрирањето кон секоја функција, лесно ракување
  4. висок ефикасноста на производството, Зачувај инвестициони трошоци

  долга лента етикета континуирано виткање машина, здиплени брошура може да биде запечатена по СП- 210 топла сечење, само- лепило спроведен функција е на располагање.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Преклопен машина

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Italian, Italiano