Ултразвучно сечење


SUNNY COMPUTER INT'L CORP. специјализирана за производство, снабдување и извоз Ултразвучно сечење, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Ултразвучно сечење - SC-510-3A SC-510-3A : Ултразвучно сечење
  Карактеристики
  1. со високи перформанси 30KHz Ултразвучно систем
  2. претпристапна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  3. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  4. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  5. Ниско Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 160mm Работа Ширина на секој еден рог
  ултразвучни ткаени етикета машина за сечење со посебен дизајн на мин. 6mm сечење ширина и поддршка макс. 30 кружни повтори употреба секачи.

  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини

  Макс. бр на машина: 30
  Ултразвучно Излезна моќност: 1200* 2 вати.
  Макс. Работа Ширина: 310 mm
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  воздушен притисок: 6 кг / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 3400 VA
  Нето тежина: 350 kg
  димензија: 1350 (L) Х 1000 (Ш) x 1800 (H) mm
  Модел No. Кометал-510-3A
  Ултразвучно Фреквенција: 30 kHz
  Ултразвучно систем, одделение: 2
 • Ултразвучно машини за сечење - SC-510-35 SC-510-35 : Ултразвучно машини за сечење
  • Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини
  • Модел No. Кометал-510-35
  • Ултразвучно Излезна моќност: 1000* 2 вати.
  • Макс. Работа Ширина: 260 mm
  • Макс. бр на машина:24
  • Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  • Макс. Брзо, метар / минута: 25
  • воздушен притисок: 6 кг / см *2
  • AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 3000 VA
  • Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  • Ултразвучно систем, одделение: 2
  • Нето тежина: 350 кг
  • димензија: 1350 (L) Х 1000 (Ш) x 1800 (H) mm
  Карактеристики
  1. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 135mm Работа Ширина на секој еден рог
  2. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  3. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  4. Со високи перформанси 35KHz Ултразвучно систем
  5. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти

  ултразвучни машина за сечење за тесни ткаенини, без бучава Не гори чад, 0.2/0.3/0.4 милиметри машина погоден за сите видови на етикетата материјал.
 • Ултразвучно машина - SC-510-3 SC-510-3 : Ултразвучно машина
  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини

  Карактеристики
  1. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  2. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  3. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 210mm Работа Ширина
  4. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  5. Со високи перформанси 30KHz Ултразвучно систем

  високо- тек ултразвучни сечење дизајн, само еден 30KHz ултразвучни систем за да ги зачувате вашите трошоци за одржување, но ги исполни сите ваши deamnd.

  Макс. бр на машина: 20
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 2300VA
  Нето тежина: 330 кг
  димензија: 1350 (L) x 1000 (Ш) x 1550 (В) mm
  Модел No. Кометал-510-3
  Ултразвучно Фреквенција: 30 KHz
  Ултразвучно систем, одделение: 1
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  воздушен притисок: 6 килограми / см *2
  Ултразвучно Излезна моќност: 1300 вати.
  Макс. Работа Ширина: 210 mm
 • Ултразвучно машина за сечење - SC-510-2 SC-510-2 : Ултразвучно машина за сечење
  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини

  Модел No. Кометал-510-2
  Макс. бр на машина: 20
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  воздушен притисок: 6 кг / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 2800 VA,
  Нето Тежина: 330 Kg
  Димензија: 1350 (L) x 1000 (Ш) x 1550 (В) mm
  Ултразвучно Фреквенција: 20 kHz
  Ултразвучно систем, одделение: 1
  Ултразвучно Излезна моќност: 1800 вати.
  Макс. Работа Ширина: 210 mm

  Карактеристики
  1. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  2. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  3. Со високи перформанси 20KHz Ултразвучно Систем за
  4. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  5. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 210mm Работната Ширина

  високо ПП (ефикасност на / Цена) сооднос ултразвучно машина за сечење, пред- компресирана уред за посебни тенки етикета, додадете на вредност за вашите етикета.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Ултразвучно сечење

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Italian, Italiano