Ултразвучно Хорн


SUNNY COMPUTER INT'L CORP. специјализирана за производство, снабдување и извоз Ултразвучно Хорн, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Слој од титаниум - SC-005-35 SC-005-35 : Слој од титаниум
  Тврда површина повторно- возеле велосипед користи Титаниум рог во 35KHz ултразвучни етикета slitting машина
 • Титаниум Обложувања - SC-005-35A SC-005-35A : Титаниум Обложувања
  35KHz користи Титаниум рог цврст надворешен слој на работна површина, посебно за ултразвучно етикета машина за сечење
 • Ултразвучно рогата - SC-005-20 SC-005-20 : Ултразвучно рогата
  20KHz Титан рог работење страна слој услуга, посебна за ултразвучно етикета slitting машина.
 • Титаниум Хорн - SC-005-20A SC-005-20A : Титаниум Хорн
  Одг- се користи на Титан рог во 20KHz ултразвучни етикета машина за сечење- по слој на истрошени површина.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Ултразвучно Хорн

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Italian, Italiano