Ултразвучно slitting машина


SUNNY COMPUTER INT'L CORP. специјализирана за производство, снабдување и извоз Ултразвучно slitting машина, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Slitter машина - SC-510-3A
  SC-510-3A : Slitter машина
  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини
  широк спектар Ултразвучно етикета slitting машина ја прошири својата апликација, уникатен дизајн поддржува до 310mm работна ширина и unbelivable 30 секачи.

  Модел No. Кометал-510-3A
  Ултразвучно Излезна моќност: 1200* 2 вати.
  Макс. Работа Ширина: 310 mm
  Макс. бр на машина: 30
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  Ултразвучно Фреквенција: 30 kHz
  Ултразвучно систем, единица: 2
  воздушен притисок: 6 кг / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 3400 VA
  Нето тежина: 350 кг
  димензија: 1350 (L) Х 1000 (Ш) x 1800 (H) mm

  Карактеристики
  1. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 160mm Работа Ширина на секој еден рог
  2. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  3. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  4. Со високи перформанси 30KHz Ултразвучно систем
  5. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
 • Ултразвучно Slitting - SC-510-35
  SC-510-35 : Ултразвучно Slitting
  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини
  Карактеристики
  1. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 135mm Работа Ширина на секој еден рог
  2. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  3. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  4. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  5. Со високи перформанси 35KHz Ултразвучно систем

  со високи перформанси ултразвучни етикета slitting машина, без бучава Не гори чад, со работ позиција контролната функција (ЕПК).

  Модел No. Кометал-510-35
  Макс. Работа Ширина: 260 mm
  Макс. бр на машина: 24
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  воздушен притисок: 6 кг / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 3000 VA
  Нето тежина: 350 кг
  димензија: 1350 (L) Х 1000 (Ш) x 1800 (H) mm
  Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  Ултразвучно систем, одделение: 2
  Ултразвучно Излезна моќност: 1000* 2 вати.
 • Slitting машина - SC-510-3
  SC-510-3 : Slitting машина
  Модел No. Кометал-510-3
  Ултразвучно Излезна моќност: 1300 вати.
  Макс. Работа Ширина: 210 mm
  Макс. бр на машина: 20
  Мин. Slitting / сечење Ширина: 6 mm
  Макс. Брзо, метар / минута: 25
  воздушен притисок: 6 кг / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 2300 VA
  Ултразвучно Фреквенција: 30 kHz
  Ултразвучно систем, одделение: 1
  Нето тежина: 330 кг
  димензија: 1350 (L) x 1000 (Ш) x 1550 (H) mm
  Кометал- 510 Ултразвучно Slitting / машина за сечење за етикетата и Тесни ткаенини

  Карактеристики
  1. Cicular машина, мин. 10 пати Употреба на секоја машина
  2. Ниска цена Потрошувачка на Дел, нискиот шум, со високи перформанси
  3. Претходна- Компресирај Уред Ако е потребно за тенки Slitting / Сечење објекти
  4. Со високи перформанси 30KHz Ултразвучно систем
  5. Ниска Коска Ултразвучно Челик Хорн, Макс. 210mm Работа Ширина

  30KHz високи перформанси ултразвучни slitting машина за тесни ткаенини, со еден рог со макс. 210mm операција ширина и поддршка до 20 секачи.
 • Ултразвучно Машини - SC-510-2
  SC-510-2 : Ултразвучно Машини
  SC-510 Ultrasonic Slitting/Cutting Machine for Label and Narrow Fabric

  Features
  1. Low Coast Ultrasonic Steel Horn, Max. 210mm Working Width
  2. High Performance 20KHz Ultrasonic System
  3. Low Cost Consumption Part, Low Noise, High Performance
  4. Cicular Cutter, Min. 10 Times Usage Of Each Cutter    
  5. Pre-Compress Device If Required For Thin Slitting/Cutting Objects

  Model No. SC-510-2
  AC 220V, 1P, 50/60 Hz, 2800 VA
  Ultrasonic Frequency: 20 KHz
  Ultrasonic System, Unit: 1
  Ultrasonic Output Power: 1800 Watt.
  Max. Working Width: 210 mm
  Min. Slitting/Cutting Width: 6 mm
  Max. Speed, Meter/minute: 25
  Air Pressure: 6 Kg/cm*2
  Max. No. of Cutter: 20
  Net Weight: 330 Kg
  Dimension: 1350(L) X 1000(W) X 1550(H) mm

  low cost ultrasonic slitting machine for woven label, low noise and No smoking, soft edge with No fraying after slitting.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Ултразвучно slitting машина

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Italian, Italiano