Ултразвучно заварување Машинско


SUNNY COMPUTER INT'L CORP. специјализирана за производство, снабдување и извоз Ултразвучно заварување Машинско, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Ултразвучно заварување - SC-615T
  SC-615T : Ултразвучно заварување
  Карактеристики
  1. Операција брзина до 15м / мин, високиот ефикасноста на производството
  2. Мулти- Функција за сечење / slitting, Запечатување цвест и втиснување
  3. Посебен дизајн за виткаат Текстил и Термопластичен синтетички ткаенини
  4. Факултативна Титан / Челик Хорн во Според Разни Побарувачката
  5. Со високи перформанси, без бучава 35KHz Ултразвучно систем

  Кометал- 615 ролна цвест Ултразвучно Запечатување / машина за сечење за виткаат Текстил и Термопластичен Текстил

  Модел No. Кометал-615T
  Ротари Хорн Широчина (факултативно): 10 (15/ 20) mm
  Макс. брзина М / мин.: 15
  воздушен притисок: 7 килограми / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1300 VA
  Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  Ултразвучно Излезна моќност: 1000 вати.
  Нето тежина: 80 kg
  димензија: 600 (L) x 1210 (Ш) x 1120 (H) mm

  мулти функција на ултразвучни ролна цвест запечатување / сечење / заварување / втиснување машина, flexble примена на вашето барање.
 • Ултразвучно заварување - SC-615H
  SC-615H : Ултразвучно заварување
  Модел No. Кометал-615H
  Ултразвучно Излезна моќност: 1000 вати.
  Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  Макс. брзина М / мин.: 15
  воздушен притисок: 7 килограми / см *2
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1300 VA
  Нето тежина: 110 kg
  димензија: 920 (L) x 950 (W) x 1250 (H) mm
  Ротари Хорн Широчина (факултативно): 10 (15/ 20) mm

  Карактеристики
  1. Специјален дизајн за виткаат Текстил и Термопластичен синтетички ткаенини
  2. операција брзина до 15м / мин, високиот ефикасноста на производството
  3. со високи перформанси, без бучава 35KHz Ултразвучно систем
  4. Факултативна Титан / Челик Хорн во Според Разни Побарувачката
  5. Мулти- Функција за сечење / slitting, Запечатување цвест и втиснување
  6. Кометал- 615 ролна цвест Ултразвучно Запечатување / машина за сечење за виткаат Текстил и Термопластичен Текстил
  ултразвучни ролна цвест запечатување машина, ротирачки ултразвучни рог посебен дизајн за еластична ткаенина за да се добијат најдобри перформанси на запечатување раб.
 • Ултразвучно заварување опрема - SC-615R
  SC-615R : Ултразвучно заварување опрема
  тркалаат цвест ултразвучни машина за сечење, ротирачки рог за да се спречи falbala работ на еластична ткаенина по сечење и запечатување.

  Кометал- 615 ролна цвест Ултразвучно Запечатување / машина за сечење за виткаат Текстил и Термопластичен Текстил

  Модел No. Кометал-615R
  AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1300 VA
  Нето тежина: 110 kg
  Ротари Хорн Широчина (факултативно): 10 (15/ 20) mm
  Макс. брзина М / мин.: 15
  воздушен притисок: 7 килограми / см *2
  димензија: 610 (L) x 950 (W) x 1250 (H) mm
  Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  Ултразвучно Излезна моќност: 1000 вати.

  Карактеристики
  1. Со високи перформанси, без бучава 35KHz Ултразвучно систем
  2. Факултативна Титан / Челик Хорн во Според Разни Побарувачката
  3. Посебен дизајн за виткаат Текстил и Термопластичен синтетички ткаенини
  4. Мулти- Функција за сечење / slitting, Запечатување цвест и втиснување
  5. Операција брзина до 15м / мин, високиот ефикасноста на производството
 • Заварување машина - SC-615V
  SC-615V : Заварување машина
  Кометал- 615 ролна цвест Ултразвучно Запечатување / машина за сечење за виткаат Текстил и Термопластичен Текстил
  ултразвучно заварување машина со ротациони рог да го замени конвенционалните машина за шиење, херметички шиење без игла зашиени дупка.
  • Модел No. Кометал-615V
  • Ротари Хорн Широчина (факултативно): 10 (15/ 20) mm
  • Макс. брзина М / мин.: 15
  • воздушен притисок: 7 килограми / см *2
  • AC 220V, 1P, 50 / 60 Hz, 1300 VA
  • Нето тежина: 110 kg
  • Ултразвучно Фреквенција: 35 KHz
  • Ултразвучно Излезна моќност: 1000 вати.
  • димензија: 610 (L) x 950 (W) x 1250 (H) mm
  Карактеристики
  1. Мулти- Функција за сечење / slitting, Запечатување цвест и втиснување
  2. Факултативна Титан / Челик Хорн во Според Разни Побарувачката
  3. Посебен дизајн за виткаат Текстил и Термопластичен синтетички ткаенини
  4. Со високи перформанси, без бучава 35KHz Ултразвучно систем
  5. Операција брзина до 15м / мин, високиот ефикасноста на производството
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Ултразвучно заварување Машинско

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.

Italian, Italiano